Personal Coaching

Persoonlijke beweging

Personal Coaching van Tracé brengt u gegarandeerd in beweging in uw privé- en/of werksituatie. Om ruimte voor die beweging te creëren, hanteert Tracé een coachingsstijl, die zich enerzijds kenmerkt door relativering, humor en warme oprechtheid. Anderzijds is onze stijl to-the-point en scherpzinnig. We winden er geen doekjes om en zijn altijd respectvol en integer. In onze coachingsaanpak, die bestaat uit een aantal persoonlijke gesprekken, maken we u bewust van uw authentieke kern, uw normen en waarden, uw persoonlijkheid en we duiden met elkaar de omgeving waarin u leeft en werkt.

Nieuwe energie

Op deze wijze verkennen we met welke houding en met welk gedrag u zich manifesteert in deze context en wat effectief en efficiënt gedrag is. Zo maken we u bewust van “wat er speelt in uw leven”, waarbij er nieuwe energie en ruimte voor beweging worden gecreëerd. We helpen u, vanuit uw authentieke kern, om die ruimte effectief te benutten. Dus om intrinsiek gemotiveerd uw houding en gedrag te veranderen. In ons coachingsproces zoeken we de diepgang op.

Coaching-on-the-job

Als er behoefte is aan het creëren van nieuwe openingen in de werksituatie, kunnen we u ook coachen in uw specifieke werkomgeving. Dan verkennen we uw authentieke kern, normen en waarden en persoonlijkheid en hoe u daarmee omgaat in de context van uw werk. Op een betrokken manier helpen we u dan, om uzelf krachtiger en gemotiveerder te manifesteren in het uitvoeren van uw taken én om met zelfvertrouwen (nieuwe) verbindingen aan te gaan met collega’s en leidinggevenden.

Mobiele ondersteuning

We coachen u meestal via persoonlijke gesprekken, maar er kunnen situaties ontstaan, waarin er direct behoefte is aan advies of een luisterend oor. Tracé biedt daarom mobiele ondersteuning, wat betekent dat u altijd, adhoc telefonisch contact kunt opnemen met uw coach.

Resultaat

Personal Coaching van Tracé brengt u gegarandeerd verder. Met nieuwe inzichten, motivatie en zelfvertrouwen.

Paardencoaching bij Personal Coaching

Als verdieping op uw Personal Coachingstraject kunt u bij Tracé ook kiezen voor paardencoaching. Hierbij krijgt u op unieke wijze inzicht in uw non-verbale communicatie. Paardencoach Arjan Meegdes laat u ervaren wat u eigenlijk uitstraalt en helpt u uw gedrag, houding en communicatie authentiek te ontwikkelen. Bij paardencaching is geen ervaring met paarden vereist, ook wordt er tijdens de coaching niet op de paarden gereden.