Organisatie Coach

De organisatie in beweging

De Organisatie Coach van Tracé genereert nieuwe energie om uw organisatie in beweging te brengen. Bijvoorbeeld om aansluiting te vinden op een veranderende omgeving of om de interne samenwerking soepeler te laten verlopen. Tracé gaat organisatie-breed aan de slag, om tot een structureel beter resultaat te komen.

Feilloos tot de kern komen

Als externe partner kijkt Tracé onbevangen aan tegen uw organisatie. We maken een scherpe en snelle analyse “van wat er speelt in de organisatie”, “waar het vastzit in de organisatie” en “wat de kracht is van de organisatie”. Tracé creëert inzicht in wat onzichtbaar is, in normen en waarden, informele macht, omgangstijl en besluitvormingsstijl. Ook definieert zij de groeipotentie, om zo vanuit de kern te ontwikkelen.

Een beter presterende organisatie

Vanuit die kern laat Tracé managers en medewerkers zelf ontdekken wat effectief en efficiënt gedrag is en hoe met doelgerichte samenwerking en een respectvolle omgangsstijl de organisatie naar een hoger niveau getild kan worden. Tracé verbindt vanuit gelijkwaardigheid leidinggevenden en medewerkers, om met elkaar die beweging te maken. Dat creëert intrinsieke motivatie, binding met de zaak en ruimte voor iedereen om zijn/haar talenten maximaal in te zetten. Zo leidt de ingezette beweging snel tot een beter presterende organisatie.

In de organisatie & in workshops

De Organisatie Coach van Tracé is actief in de organisatie. Middels personal coaching en workshops die borg staan voor bewustwording en verandering van houding en gedrag, ontstaat een gedragen organisatiecultuur met gezamenlijke uitgangspunten die voor een ieder herkenbaar zijn bij de uitvoering van ieders taak. Deze workshops kunnen we organiseren op de bedrijfslocatie of op onze accommodatie in Zuidschermer; een omgeving die veilig, vertrouwd en als thuis voelt, zodat managers en medewerkers sneller en makkelijker loskomen.

Resultaat

Met de Organisatie Coach van Tracé komen uw mensen gegarandeerd in beweging en ze brengen zo met elkaar de organisatie op de gewenste koers.