Team Coaching

In beweging komen

Tracé brengt (management) teams of afdelingen in beweging, als er behoefte is aan het ontwikkelen van effectief en efficiënt gedrag ten aanzien van samenwerking, omgangsstijl en het nemen van individuele of gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ook als u met uw team verdieping zoekt, kan Team Coaching van Tracé worden ingezet. We motiveren en inspireren uw team om die verdiepingsslag daadwerkelijk te maken. In onze aanpak gaan we met uw mensen aan de slag en we werken op een verfrissende manier aan houding- en gedragsverandering, om die beweging te laten slagen. Die achten wij pas geslaagd, als uw team tot gerichte actie komt en fundamenteel beter presteert.

Workshops

Team Coaching doen we via workshops, waarbij bewustwording en verandering van houding en gedrag centraal staan. Deze workshops kunnen we organiseren op de bedrijfslocatie of op onze accommodatie in Zuidschermer; een omgeving die veilig, vertrouwd en als thuis voelt, zodat elke deelnemer sneller en makkelijker loskomt.

De kern & de beweging

Team Coaching van Tracé kent een doeltreffende aanpak, waardoor de mensen in uw team zich bewust worden van hun toegevoegde waarde voor de organisatie en van de wijze waarop er individueel en collectief, effectiever gedrag kan worden ontwikkeld. Door deze aanpak komen mensen in het team met elkaar in verbinding én slaan zij verbindende bruggen naar mensen van andere afdelingen. Zo wordt er collectieve energie opgewekt en ontstaat er beweging door gemotiveerde medewerkers, een hechtere samenwerking en een respectvolle omgangsstijl.

Resultaat

Tracé zet gegarandeerd uw team in beweging.

Paardencoaching bij Team Coaching

Tijdens een sessie paardencoaching gaat u met het hele team de bak in en krijgt elk teamlid inzicht in zijn of haar non-verbale communicatie en hoe dit wel, of juist niet werkt. Paardencoach Arjan Meegdes laat elk teamlid zelf ervaren wat de uitstraling tijdens de communicatie is en helpt zo het team als geheel beter functioneren. Tijdens de paardencoaching ligt de nadruk op het authentiek ontwikkelen van ieders gedrag, houding en communicatie. Bij deze sessie is geen ervaring met paarden vereist en zal er ook niet worden paardgereden.