Team Coaching

In beweging komen

Roel van As brengt (management) teams of afdelingen in beweging, als er behoefte is aan het ontwikkelen van effectief en efficiënt gedrag ten aanzien van samenwerking, omgangsstijl en het nemen van individuele of gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ook als je met jouw team verdieping zoekt, kan Team Coaching van Roel worden ingezet. Hij motiveert en inspireert jouw team om die verdiepingsslag daadwerkelijk te maken. In zijn aanpak gaan hij met jouw mensen aan de slag en hij werkt op een verfrissende manier aan houding- en gedragsverandering, om die beweging te laten slagen. Die acht Roel pas geslaagd, als jouw team tot gerichte actie komt en fundamenteel beter presteert.

Workshops

Team Coaching doet Roel via workshops, waarbij bewustwording en verandering van houding en gedrag centraal staan. Deze workshops kan Tracé organiseren op de bedrijfslocatie of op de eigen accommodatie in Zuidschermer; een omgeving die veilig, vertrouwd en als thuis voelt, zodat elke deelnemer sneller en makkelijker loskomt.

De kern & de beweging

Team Coaching van Roel kent een doeltreffende aanpak, waardoor de mensen in jouw team zich bewust worden van hun toegevoegde waarde voor de organisatie en van de wijze waarop er individueel en collectief, effectiever gedrag kan worden ontwikkeld. Door deze aanpak komen mensen in het team met elkaar in verbinding én slaan zij bruggen naar mensen van andere afdelingen. Zo wordt er collectieve energie opgewekt en ontstaat er beweging door gemotiveerde medewerkers, een hechtere samenwerking en een respectvolle omgangsstijl.

Resultaat

Roel van As zet gegarandeerd uw team in beweging.