Outplacement Begeleiding

De basis

Het initiatief tot outplacement kan komen vanuit de werkgever of vanuit de kandidaat zelf en veelal wordt het traject gefinancierd door de werkgever. Via Outplacement Begeleiding van Roel van As word je deskundig geholpen bij het vinden van een nieuwe en vooral passende baan. Gedurende het hele traject word je op een persoonlijke manier ondersteund. Het traject begint met een intakegesprek en de uitleg van de werkwijze van Roel. We bepalen gezamenlijk welke omgeving en welke rol het beste past en vertalen dit inzicht naar het vinden van relevante organisaties en vacatures. Het benutten van het eigen netwerk, het analyseren van vacatures, het ontwikkelen van een slim en pakkend brief- en CV-format en gespreksvaardigheden horen daar ook bij.

Jouw propositie

Samen besteden we aandacht aan het definiëren van je toegevoegde waarde voor een nieuwe werkgever. We formuleren het antwoord op de vraag: “wie ben je?” Dat doen we door het duiden van jouw identiteit en je normen en waarden. Verder maakt Roel je bewust van je vakinhoudelijke competenties en zo geeft hij inzicht in het “Wat je kunt”. Natuurlijk stellen we ook samen vast welke rol, branche en organisatie jouw voorkeur heeft om zo de vraag “Wat wil je?” te beantwoorden. We ontwikkelen samen jouw unieke propositie, waarmee je met zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op kunt. Precies hetgeen nodig is om succesvol die passende baan te verkrijgen.

Gemeenschappelijk doel

Met Roel sta je er niet alleen voor. Hij heeft hetzelfde doel als jij: het vinden van de baan, waar je blij van wordt.

Gemeenschappelijk netwerk

Roel begrijpt dat het verkrijgen van een goede baan samenhangt met de inzet van jouw netwerk én het omvangrijke netwerk van Tracé. Zo leert Roel je hoe je kunt profiteren van de kracht van netwerken en van social media. Ook hier gaan we voor gemeenschappelijke kracht. Het spreekt voor zich dat (social) media een belangrijke plaats innemen bij het vinden van de juiste vacatures en het slim koppelen ervan aan beide netwerken.

Resultaat

Outplacement Begeleiding verhoogt fundamenteel de kansen op het vinden van een nieuwe baan. 90% van onze outplacement-kandidaten vond binnen 6-9 maanden een passende baan.