Over ons

Roel van As heeft Tracé opgericht in 1998 samen met zijn compagnon Doet de Haas, die helaas is overleden, en adviseert en begeleidt sindsdien organisaties en afdelingsteams bij verandering van cultuur en leiderschapsstijl. Cultuur en leiderschap blijken bij organisatieverandering essentiële succesfactoren te zijn om mensen gemotiveerd in een gewenste beweging te krijgen.

De cultuur, de gezamenlijk bepaalde waarden en normen van de organisatie, wordt met name door de leiderschapsstijl gevoed en ontwikkeld. Daarnaast zijn mensen tegenwoordig zelfbewuster en mondiger geworden. Zij hebben ruimte nodig om optimaal te presteren en om creatief te blijven.

Tracé heeft sinds 1998 succesvolle cultuur- & leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en geïmplementeerd voor bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties. Van daaruit is er een breder dienstenaanbod ontwikkeld en biedt Tracé Personal Coaching, Team Coaching, Organisatie Coaching, Outplacement Begeleiding, Intervisie, Vaardigheden voor de leidinggevende, naast Cultuur- & Leiderschapsprogramma’s aan om organisaties, teams en individuen te ondersteunen bij het creëren van beweging.

Filosofie

Roel creëert context en ruimte en daardoor energie voor verandering. Hij zet mensen daarmee in hun authentieke kracht, voor zichzelf, de afdeling en de organisatie.

Gelijkwaardigheid

De benadering van Roel is van mens tot mens, waarbij hij uitgaat van wederzijdse verantwoordelijkheid.

Vanuit vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor iedere relatie die Roel aangaat. Openheid, eerlijkheid en integriteit zijn hiervoor het fundament.

Respect

Roel benoemt wat hij waarneemt, de ander in zijn waarde latend.

Verbinding

Roel richt zich op de verbinding van de mens met zichzelf en met zijn omgeving.

Betrokkenheid

Hij voelt zich ons betrokken bij het individu, de afdeling en het team waarmee hij werkt.